Belgische Ardennen

In de Belgische Ardennen is het fantastisch terrein rijden! Ons standaard terrein ligt in Valburg, maar ook in België is het mogelijk om te rijden met grotere groepen. Informeer naar de mogelijkheden.

 

Bilstain nabij Luik

Dit uitdagende terrein werd in 1974 opengesteld en omvat een oppervlakte van 40 hectare. Het is gelegen op 2 km afstand van uitgang 37 van de autosnelweg E40 Luik/Aken. Dit prachtige park is een welbekend oord voor het treffen en het beoefenen van de gemotoriseerde sporten. Liefhebbers van Trial, Enduro, Motocross, Supermoto, Quad en 4x4 kunnen er hun genoegen vinden gedurende het gehele jaar. Er worden op dit terrein diverse activiteiten georganiseerd, zoals de Trial Trophy Challenge, de Trial des Vieilles Tiges, gereserveerd voor oude trialmotoren, evenals de uithoudingsproef voor terreinwagens en het topevenement de Belgium Masters Supermoto.

Een café/restaurant met terras, een receptie- en vergaderzaal met sanitair staan ter beschikking van de sportvrienden en beoefenaars. En voor de ware fanaten, die meerdere dagen ter plekke willen blijven, zijn er chalets en een herberg voorzien.

Bertrix

Een geschikte locatie voor een spectaculair programma terrein rijden is gelegen in de Belgische Ardennen: het middeleeuwse plaatsje Bouillon aan de rivier de Semois ligt op ca. 3,5 uur rijden vanaf Utrecht. Dit prachtige heuvelachtige landschap is nog ongerept en puur natuur. In Bertrix ligt het Off Road terrein voor het terrein rijden.

Het terrein van Bertrix bevat veel mogelijkheden voor de terreinauto. Er zitten enkele (pittige) modderbakken in, enkele steile hellingen en er staat een "wip". De ondergrond is een leemachtige grondsoort, met veel loszittend gesteente. Dit alles maakt het terrein in Bertrix erg uitdagend!

Bilstain
4831 Limburg, België

Betrix