4x4 privé cursus in onze LAND ROVER DEFENDER

De basis van het terreinrijden

De instructeur ontvangt je in het restaurant met een vers gezet kopje koffie. Na jullie kennismaking wordt in 45 minuten het theorie gedeelte met je doorgenomen via een presentatie op een groot scherm.

De terreinauto en het terrein
Na afloop van het theorie gedeelte neemt de instructeur je mee naar het speciale Off Road terrein. Hier leer je hoe jullie de terreinwagen moeten bedienen en besturen. De exacte invulling is afhankelijk van de specifieke wensen. Je leert onder andere wanneer de auto in de lage gearing moet staan, op welk moment het differentieel gesperd moet worden en op welke manier je obstakels moet benaderen met de terreinwagen. Ook al rijden we tijdens de cursus in Land Rover Defenders, we gaan ook in op de techniek van je eigen auto of huurauto.

Lunch
Afhankelijk van de tijd waarop de cursus plaats vindt is er de mogelijkheid om te lunchen vooraf of nadien in het restaurant. Tijdens de lunch kun je eventueel al je ervaringen rustig overdenken en even heerlijk ontspannen.

Rijden in het terrein en het examen
Tijdens de rijvaardigheidstraining zal je verschillende obstakels tegenkomen, waaronder hoge heuvels, een side slope (zijwaarts rijden), waterbakken, bruggen, lastige passages en veel modder! Ook ga je leren omgaan met de lier van de auto. Wanneer je voldoende geoefend hebt, neemt de instructeur een proeve van bekwaamheid bij je af. Bij dit 'examen' let de instructeur vooral op je rijvaardigheid en voertuigbeheersing.

Evaluatie en einde cursusdag
Na afloop van de cursus wordt er geëvalueerd. Mocht je nog vragen hebben over jouw specifieke situatie, terreinwagen of reisplannen dan kan de instructeur deze beantwoorden. Je beheerst nu de basis principes van het terreinrijden!

//offroadevents.nl/wp-content/uploads/2020/04/foto-LR-offroad2.png
tot 3 pers. €700,-

Inbegrepen

  • Professionele instructeur
  • Praktijk en theorie - 3 uur
  • Inclusief lesmateriaal
  • Prijs is o.b.v 1 auto, max. 3 personen

Catering

  • Ontvangst met koffie/thee
  • Lunch optioneel van de kaart

DIRECT RESERVEREN!

Snelle reservering
Reserveer snel en maak gebruik van dit leuke arrangement. Vul hiernaast jouw gegevens in en wij reageren zo snel als mogelijk om de reservering te bevestigen!

Lukt de gewenste datum niet dan zijn wij altijd flexibel genoeg om een andere leuke invulling te verzorgen.