Quad & Schredder

Programma

De dag begint uiteraard met een warm welkom! Jullie ontmoeten de instructeurs die jullie deze dag gaan begeleiden. Watergoed heeft een facilitair centrum. Hier staan kluisjes waar de waardevolle spullen veilig kunnen worden opgeborgen. Als iedereen er klaar voor is kunnen de activiteiten van start gaan!

Afhankelijk van de groepsgrootte wordt dit programma aangeboden als een wisselprogramma van 2 x 1 uur.

QUAD RIJDEN

Quad rijden wordt georganiseerd op evenementenlocatie Watergoed! Het quadterrein bestaat uit 3 verschillende banen. Het is mogelijk met groepen tot 50 personen tegelijk deel te nemen. Bij de baan is een overdekt basiskamp voor de briefing en om te pauzeren.

Alle deelnemers krijgen een overall en veiligheidshelm. Daarna volgt een instructie over quads en de regels.

Tijdens dit 1 uur durende programma wordt er gereden met 125cc Yamaha Grizzly quads. Met deze vierwielige crossvoertuigen ga je de uitdaging aan met de andere deelnemers. Door de automatische versnellingsbak zijn de quads zeer gebruiksvriendelijk. Na de instructie en demonstratie van de instructeur, gaan alle deelnemers een aantal proefronden rijden. Vervolgens start een competitie met 2 wedstrijdonderdelen. De snelheid zal getest worden in een teamestafette op de speciale zandbanen.

Op het trial parcours gaan we een stap verder want het speciale parcours met diverse hindernissen dient zonder fouten te worden afgelegd! Heb jij alles onder controle?

Minimumleeftijd is 16 jaar. Deelname is op eigen risico, je tekent hiervoor op de dag van het evenement een deelnameverklaring.

Minderjarigen hebben toestemming nodig van een ouder/voogd.

Wij hanteren een verdeling van 1 quad per 4 deelnemers.

DTV SHREDDER

Watergoed heeft een primeur: de Shredder! Dit monster komt uit Amerika en Watergoed is de eerste plek waar je op de Shredder kan rijden.

De DTV Shredder (Dual Track Vehicle) is het best te omschrijven als een kruising tussen een skateboard, een jetski, een crossmotor en een ATV. Het beste van deze werelden in één compact pakket!

De besturing gebeurt via een skateboard-achtig platform, door te leunen in de richting die je wenst te gaan verandert de snelheid van de onafhankelijke tracks en stuurt de Shredder daar waar je naar toe wilt. Het (neerklapbare) stuur biedt de broodnodige stabiliteit.

De gasten gaan rijden op een speciale track. Er wordt continu door gewisseld. Het programma duurt circa 1 uur o.b.v. 8 personen.

Minimumleeftijd is 16 jaar. Deelname is op eigen risico, je tekent hiervoor op de dag van het evenement een deelnameverklaring. Een helm is verplicht!

 

 

 

//offroadevents.nl/wp-content/uploads/2015/11/foto-quadrijden.png

Vanaf

€50,- p.p.

 

 

 

//offroadevents.nl/wp-content/uploads/2015/09/beeld-shredderen.png

Inbegrepen

  • Welkomstdrankje & Break
  • 1 uur DTV Shredder
  • 1 uur Quad Rijden
  • Kleedkamer met douches en kluisjes
  • Parkeerkaartje t.w.v. € 5,00 per auto

Catering

  • Ontvangst met koffie/thee

Optioneel

Wij bieden diverse cateringmogelijkheden om je arrangement uit te breiden.

Bekijk de mogelijkheden op www.offroadevents.nl/catering.

Boek nu!

Snelle boeking
Boek snel en maak gebruik van dit leuke arrangement. Vul hiernaast jouw gegevens in en wij reageren zo snel als mogelijk om de boeking voor je rond te maken!

Lukt de gewenste datum niet dan zijn wij altijd flexibel genoeg om een andere leuke invulling te verzorgen.

Aanvullende cateringwens?
Indien je gekozen hebt voor een arrangement zonder catering dan kun je hieronder eventuele aanvullende cateringwensen opgeven.