Quad rijden

Programma

De dag begint uiteraard met een warm welkom! Jullie ontmoeten de instructeurs die jullie deze dag gaan begeleiden. Watergoed heeft een facilitair centrum. Hier staan kluisjes waar de waardevolle spullen veilig kunnen worden opgeborgen. Als iedereen er klaar voor is kunnen de activiteiten van start gaan!

QUAD RIJDEN

Quad rijden wordt georganiseerd op evenementenlocatie Watergoed! Het quadterrein bestaat uit 3 verschillende banen. Het is mogelijk met groepen tot 50 personen tegelijk deel te nemen. Bij de baan is een overdekt basiskamp voor de briefing en om te pauzeren.

Alle deelnemers krijgen een overall en veiligheidshelm. Daarna volgt een instructie over quads en de regels.

Tijdens dit 1 uur durende programma wordt er gereden met 125cc Yamaha Grizzly quads. Met deze vierwielige crossvoertuigen ga je de uitdaging aan met de andere deelnemers. Door de automatische versnellingsbak zijn de quads zeer gebruiksvriendelijk. Na de instructie en demonstratie van de instructeur, gaan alle deelnemers een aantal proefronden rijden. Vervolgens start een competitie met 2 wedstrijdonderdelen. De snelheid zal getest worden in een teamestafette op de speciale zandbanen.

Op het trial parcours gaan we een stap verder want het speciale parcours met diverse hindernissen dient zonder fouten te worden afgelegd! Heb jij alles onder controle?

Minimumleeftijd is 18 jaar. Deelname is op eigen risico, je tekent hiervoor op de dag van het evenement een deelnameverklaring.

Wij hanteren een verdeling van 1 quad per 4 deelnemers.

 

 

 

//offroadevents.nl/wp-content/uploads/2015/11/foto-quadrijden.png

Vanaf

€35,00 p.p.

 

 

 

//offroadevents.nl/wp-content/uploads/2015/07/foto-supercombi.png

Inbegrepen

  • 1 uur Quad Rijden
  • Kleedkamer met douches en kluisjes
  • Parkeerkaartje t.w.v. € 5,00 per auto

Catering

Combineer

DIRECT RESERVEREN!

Snelle reservering
Reserveer snel en maak gebruik van dit leuke arrangement. Vul hiernaast jouw gegevens in en wij reageren zo snel als mogelijk om de reservering te bevestigen!

Lukt de gewenste datum niet dan zijn wij altijd flexibel genoeg om een andere leuke invulling te verzorgen.