Quad Sport Experience

Programma

Quad rijden wordt georganiseerd op evenementenlocatie Watergoed! Het quad terrein bestaat uit 3 verschillende banen. Het is mogelijk met groepen tot 50 personen tegelijk deel te nemen. Bij de baan is een overdekt basiskamp voor de briefing en om te pauzeren. Alle deelnemers krijgen een overall en veiligheidshelm. Daarna volgt een instructie over quads en de regels.

Als iedereen er klaar voor is kunnen de activiteiten van start gaan!

Tijdens de Quad Sport Experience begin je met de uitgebreide instructie en training. De ultieme belevenis wordt georganiseerd met de 125cc en 450cc quads. Het 2 uur durende programma is sportief, uitdagend en zelfs voor de ervaren rijder een hele ervaring. Na de instructie begint de uitdaging bestaande uit de volgende 3 onderdelen:

  • Training (inrijden): en Speed met de 125cc quad op de zandbaan.
  • Trial: Door de gebruiksvriendelijkheid van de quads kan je gerust de uitdaging met het heuvelige terrein aan. In dit onderdeel wordt gereden op het behendigheidsparcours. Het parcours dient zonder fouten te worden afgelegd. (wordt gereden met 450cc quads)
  • Safari tocht: De instructeur neemt je mee over de spectaculaire Land Rover parcours met heuvels, kuilen en plassen water. Enkel de geoefende rijder mag volgen, dus zorg ervoor dat je tijdens de training goed hebt opgelet! (wordt gereden met 450cc quads)

Minimumleeftijd is 18 jaar. Deelname is op eigen risico, je tekent hiervoor op de dag van het evenement een deelnameverklaring. Minderjarigen hebben toestemming nodig van een ouder/voogd. Wij hanteren een verdeling van 1 quad per 4 deelnemers.

 

 

//offroadevents.nl/wp-content/uploads/2015/07/foto-supercombibbq.png

Vanaf

55,00 p.p.

Inbegrepen

  • Training
  • Trial
  • Safari tocht
  • Minimaal 12 personen
  • €55,- p.p.

Catering

  • Ontvangst met koffie/thee

Optioneel

Wij bieden diverse cateringmogelijkheden om je arrangement uit te breiden.

Bekijk de mogelijkheden op www.offroadevents.nl/catering.

DIRECT RESERVEREN!

Snelle reservering
Reserveer snel en maak gebruik van dit leuke arrangement. Vul hiernaast jouw gegevens in en wij reageren zo snel als mogelijk om de reservering te bevestigen!

Lukt de gewenste datum niet dan zijn wij altijd flexibel genoeg om een andere leuke invulling te verzorgen.