4X4 Cursussen

Zelf leren terreinrijden of jezelf verbeteren

Je rijdt al jaren in je four wheel drive terreinwagen, maar weet nog steeds niet waar dat tweede pookje voor dient? Je gaat op reis en hebt een 4x4 gehuurd? Wanneer moet de auto in de lage gearing, en hoe moet ik door water rijden? Dit zijn vragen die de instructeurs van Omnivents beantwoorden tijdens de 4x4 offroad cursus.

Kruip zelf achter het stuur en leer de fijne kneepjes van het terreinrijden!

Waar vindt de 4x4 cursus plaats?

De basis cursus is op evenementenlocatie Watergoed in Valburg, tussen Arnhem en Nijmegen. Deze locatie leent zich uitstekend voor het geven van 4x4 cursussen. Het geaccidenteerde terrein beschikt over de meest voorkomende situaties in het terrein. Verder kun je je rijvaardigheid uitstekend toetsen op het speciaal aangelegde houten parcours met bruggen, wip-wap en andere obstakels.  

De gevorderden 4x4 cursus vindt plaats op het parcours te Bilstain in België, een half uurtje vanaf Luik. Wij nemen je graag mee naar deze schitterende en uitdagende voormalige steengroeve van 40 hectare om extreem te kunnen terreinrijden. Het terrein is zeer geaccidenteerd en bestaat uit zware passages met veel hoogteverschillen. De ondergrond is vooral rotsachtig.

Voor beide cursussen gaan wij uit van minimaal 3 en maximaal 4 cursisten per Land Rover Defender.

4x4 Cursusdata

De basiscursus wordt gegeven op de volgende data:

- zondag 25 februari 2018

- zondag 25 maart 2018

- Zondag 22 april 2018

- Zondag 27 mei 2018

- Zondag 24 juni 2018

- Zondag 15 juli 2018

- Zondag 19 augustus 2018

Wat zijn de kosten van de 4x4 cursus?

Martin
28 maart 2017

Ingeschreven voor een groepstraining 4wd. Onontbeerlijk voor mijn rondtrek van drie maanden Australië. Twee dagen voor aanvang kreeg ik te horen dat er te weinig deelnemers waren. Omdat Omnivents wist van mijn reis boden ze een privé cursus 4wd aan. Geweldige service.!! Lekker veel aandacht gehad van de instructeur (Jos) goede rustige kerel. Veel geleerd op die dag. Na afloop een prima lunch. Hoewel ik 250 euro best veel vond was het toch de moeite waard. Bedankt!!

100% Tevreden
Yve
4 februari 2017

Bedankt. Het was voor mij een leerrijke en interessante ervaring overgebracht door gepassioneerde instructeurs! 'Spek naar mijn bek' zoals ze in Vlaanderen zeggen.

100% Tevreden
Sanne Duursma
12 december 2016

Met 19 mensen hebben wij een teamuitje gehad. De hele dag was tot in de puntjes geregeld. Wij hoefden nergens aan te denken. Het was echt fantastisch! De instructeurs waren heel kundig, professioneel en gezellig (ook niet onbelangrijk). Wij hebben echt een topdag gehad! Zeker een aanrader

100% Tevreden
André van der Wiel
24 oktober 2016

Een fantastische ervaring! ondanks dat we redelijk ervaren rijders zijn, is het leerzaam en erg leuk, de drie uur vliegen voorbij.

100% Tevreden
Ruurd Huitema
24 oktober 2016

Wij hebben een leuke dag gehad. Vriendelijke ontvangst en gemoedelijke sfeer. In een ochtend veel geleerd over 4x4 rijden door sympathieke en deskundige instructeur op een uitdagend parcours. Afgesloten met lekkere lunch.

100% Tevreden
Guido Honings
26 oktober 2015

Cursus gedaan als voorbereiding op een vakantie in Namibië. Erg leuke en leerzame dag. Heldere uitleg en no-nonsense aanpak van de instructeur. Aanrader!

100% Tevreden
//offroadevents.nl/wp-content/uploads/2015/09/icon-defender.png

Onze 4x4 cursussen

Wij kennen 2 soorten van 4x4 cursus, de basis en de gevorderden.
Waarom kies je voor Omnivents? Professionele instructeurs, nieuwste Land Rover Defenders en volledig verzorgd incl. lesmateriaal en catering.

Vanaf
€250,- p.p.

Je rijdt al jaren in je four wheel drive terreinwagen, maar weet nog steeds niet waar dat tweede pookje voor dient? Of Je gaat op reis en hebt een 4x4 gehuurd? Dan is de basis cursus wat voor jou!

Basis Cursus

Vanaf
€350,- p.p.

Ken je de basis van het terreinrijden nu wel, maar vraag je je af wanneer de auto in de lage gearing moet en hoe je nu precies door het water heen rijdt? Dan ben je toe aan onze gevorderden cursus.

Gevorderden Cursus

Een 4x4 cursus als bedrijfevent?

Exclusief voor jouw eigen groep te boeken

Je kunt de cursus ook exclusief voor jouw eigen groep op een datum naar keuze boeken. Dit kan al vanaf 3 personen! Of je kunt de cursus cadeau doen door een voucher te kopen. De cursussen worden verzorgd op basis van 3 tot 4 personen per Land Rover. Wanneer er voor een cursusdag niet voldoende cursisten aangemeld zijn krijg je bijtijds een voorstel voor een alternatieve datum. Je kunt ook zelf een datum aanvragen. Ook bedrijven met een wagenpark bestaande uit 4x4 auto's zijn van harte welkom voor een professionele training. Je medewerkers leren dan echt omgaan met hun terreinauto of SUV.

//offroadevents.nl/wp-content/uploads/2015/09/beeld-extra.png