4X4 Cursussen

Zelf leren terreinrijden of jezelf verbeteren

Je rijdt al jaren in je four wheel drive terreinwagen, maar weet nog steeds niet waar dat tweede pookje voor dient? Je gaat op reis en hebt een 4x4 gehuurd? Wanneer moet de auto in de lage gearing, en hoe moet ik door water rijden? Dit zijn vragen die de instructeurs van Omnivents beantwoorden tijdens de 4x4 offroad cursus.

Kruip zelf achter het stuur en leer de fijne kneepjes van het terreinrijden!

Waar vindt de 4x4 cursus plaats?

De basiscursus is op evenementenlocatie Watergoed in Valburg, tussen Arnhem en Nijmegen. Deze locatie leent zich uitstekend voor het geven van 4x4 cursussen. Het geaccidenteerde terrein beschikt over de meest voorkomende situaties in het terrein. Verder kun je je rijvaardigheid uitstekend toetsen op het speciaal aangelegde houten parcours met bruggen, wip-wap en andere obstakels.  

Voor de cursussen gaan wij uit van minimaal 3 cursisten per Land Rover Defender. Indien er voor een cursusdag niet voldoende cursisten aangemeld zijn, ontvangt u bijtijds een voorstel voor een alternatief programma of datum. Ook een privé cursus in een van onze Land Rover Defenders behoort tot de mogelijkheden.

 

Cursusdagen:

Zondag 26 mei 2024

Zondag 28 juli 2024

Zondag 25 augustus 2024

Zondag 29 september 2024

Zondag 3 november 2024

Zondag 24 november 2024

Land Rover Defender of uw eigen auto?

De basis cursus terreinrijden kost € 280,- (p.p. excl. BTW). Dit is inclusief deskundige begeleiding met 1 instructeur per Land Rover, cursus boek, lesmateriaal, gebruik van Land Rover Defender TD4, brandstofkosten, terreinhuur, catering.

Heb je de basiscursus in het verleden al eens gevolgd of heb je al een brede basiskennis? Wil je graag dieper ingaan op de materie en de uitdaging vergroten? Informeer naar de mogelijkheden voor een gevorderden cursus op maat.

Een privécursus in een van onze Land Rover Defenders onder begeleiding van een ervaren instructeur? De kosten hiervoor bedragen € 700 excl. BTW. (max. 3 personen).

 

Aanmelden? Stuur een mail naar info@watergoed.nl

 

//offroadevents.nl/wp-content/uploads/2015/09/beeld-basiscursus.png
//offroadevents.nl/wp-content/uploads/2015/09/icon-defender.png

Onze 4x4 cursussen

Naast de basiscursus bieden wij ook privécursussen voor training met uw eigen auto.
Waarom kies je voor Omnivents? Professionele instructeurs, nieuwste Land Rover Defenders en volledig verzorgd inclusief lesmateriaal en catering.

Vanaf
€275

Je rijdt al jaren in je four wheel drive terreinwagen, maar weet nog steeds niet waar dat tweede pookje voor dient? Of Je gaat op reis en hebt een 4x4 gehuurd? Dan is de basis cursus wat voor jou!

Basis Cursus

Vanaf
700

Op zoek naar tips betreffende het 4x4 rijden of wil je extra ervaring opdoen? Heeft een privé cursus jouw voorkeur maar beschik je niet over een eigen auto? Wij bieden de basiscursus ook privé aan.

Privé cursus in onze Defender

Vanaf
€700

Benieuwd wat jouw auto nog meer kan in een Offroad terrein? Wil je leren hoe je de auto volledig kan beheersen of ga je op reis en heb je nog wat tips nodig? Boek een privé cursus.

Privé cursus eigen auto

Mening van onze klanten

Hieronder een impressie wat onze klanten van ons vinden

Marc Schuurman
19 november 2018

Wat een super dag! Vanaf ontvangst tot en met afscheid een hele gezellige en professionele verzorgde dag. Jos en Jorg hebben de dag top verzorgd. De locatie is waanzinnig en zal ik zeker bij anderen aanbevelen.

100% Tevreden
John Kuijt
11 november 2018

We hebben een fantastische (privé) training gehad. Instructeur was helder en duidelijk in zijn uitleg en had een hele berg praktische tips. Ook aan ons verzoek om te oefenen in het zand is voldaan wat vertrouwen geeft als we dadelijk zonder instructeur door het zand ploegen:-). Zondermeer een heerlijke, zinvolle en gezellige dag.

100% Tevreden
Martin
28 maart 2017

Ingeschreven voor een groepstraining 4wd. Onontbeerlijk voor mijn rondtrek van drie maanden Australië. Twee dagen voor aanvang kreeg ik te horen dat er te weinig deelnemers waren. Omdat Omnivents wist van mijn reis boden ze een privé cursus 4wd aan. Geweldige service.!! Lekker veel aandacht gehad van de instructeur (Jos) goede rustige kerel. Veel geleerd op die dag. Na afloop een prima lunch. Hoewel ik 250 euro best veel vond was het toch de moeite waard. Bedankt!!

100% Tevreden
Yve
4 februari 2017

Bedankt. Het was voor mij een leerrijke en interessante ervaring overgebracht door gepassioneerde instructeurs! 'Spek naar mijn bek' zoals ze in Vlaanderen zeggen.

100% Tevreden
Sanne Duursma
12 december 2016

Met 19 mensen hebben wij een teamuitje gehad. De hele dag was tot in de puntjes geregeld. Wij hoefden nergens aan te denken. Het was echt fantastisch! De instructeurs waren heel kundig, professioneel en gezellig (ook niet onbelangrijk). Wij hebben echt een topdag gehad! Zeker een aanrader

100% Tevreden
Ruurd Huitema
24 oktober 2016

Wij hebben een leuke dag gehad. Vriendelijke ontvangst en gemoedelijke sfeer. In een ochtend veel geleerd over 4x4 rijden door sympathieke en deskundige instructeur op een uitdagend parcours. Afgesloten met lekkere lunch.

100% Tevreden
André van der Wiel
24 oktober 2016

Een fantastische ervaring! ondanks dat we redelijk ervaren rijders zijn, is het leerzaam en erg leuk, de drie uur vliegen voorbij.

100% Tevreden

Een 4x4 cursus als bedrijfevent?

Exclusief voor jouw eigen groep te boeken

Je kunt de cursus ook exclusief voor jouw eigen groep op een datum naar keuze boeken. Dit kan al vanaf 3 personen! Of je kunt de cursus cadeau doen door een voucher te kopen. De cursussen worden verzorgd op basis van 3 tot 4 personen per Land Rover. Wanneer er voor een cursusdag niet voldoende cursisten aangemeld zijn krijg je bijtijds een voorstel voor een alternatieve datum. Je kunt ook zelf een datum aanvragen. Ook bedrijven met een wagenpark bestaande uit 4x4 auto's zijn van harte welkom voor een professionele training. Je medewerkers leren dan echt omgaan met hun terreinauto of SUV.

//offroadevents.nl/wp-content/uploads/2015/09/beeld-extra.png