Off Road Aqua

Programma

Bij aankomst op Watergoed worden de gasten bij de brug van harte welkom geheten. Na het ontvangst volgt er een programma uitleg en kennismaking met de dagcoördinator en gaat het gezelschap op pad.

De gasten staat een avontuurlijk en stoer Off Road / Aqua programma te wachten van 2 x 1,5 uur of 3 x 1,5 uur. Dit is afhankelijk van het aantal personen.

De groep wordt opgesplitst in 3 groepen en doorlopen onderstaande activiteiten:
• Off Road Terreinrijden met Land Rovers
• Rib Varen op de Waal met snelheden van wel 100 km per uur!
• Speciale voertuigen; de DTV Shredders, Amfibie voertuig en Quad Rijden

Na 1,5 uur wisselen de teams van activiteit. Na 2 activiteitenblokken is er een gezamenlijke break in een van de sfeervolle accommodaties.
Voor aanvang en na de activiteiten is er de mogelijkheid tot omkleden in het facilitair centrum. Hier staan kluisjes waar waardevolle spullen veilig kunnen worden opgeborgen..

De dag wordt in stijl worden afgesloten met een borrel, uiteraard is een diner ook mogelijk!

Mogelijke tijdschema:
13.00 uur Aankomst en ontvangst op Watergoed, briefing en omkleden
13.30 uur Aanvang Off Road / Aqua programma, ronde 1
15.00 uur Off Road / Aqua programma, ronde 2
16.30 uur Gezamenlijke break
17.00 uur Off Road / Aqua programma, ronde 3
18.30 uur Einde activiteiten, aanvang borrel (optioneel diner)
19.00 uur Einde Off Road Event, vertrek gasten

Terreinrijden & RIB Varen

Tijdens het Terreinrijden draait alles om de beheersing van de Land Rover en enthousiasme.

Het begint met een gedegen instructie en de begeleider geeft u een voorbeeld. Vervolgens is het uw taak om zelf de wagen door het speciale, geaccidenteerde terrein te rijden.

Er zullen diverse passages worden gereden en technieken worden toegepast, zoals: side slopes, elephant steps, double trouble, waterbak, bevrijdingsoefeningen met lieren en slepen. Maar het is niet alleen de uitdaging van het rijden in het ruige terrein.

RIB VAREN MET TANDEM TRANSFER
Kom aan de boord voor de ultieme belevenis: een ware RIB race! Per team van 8 – 10 personen worden de mensen uitgenodigd om samen met een ervaren piloot deze uitdaging aan te gaan op de Waal.

Een RIB (Rigid Inflatable Boat) is 7,85 meter lang, heeft een 300 pk buitenboordmotor en kan snelheden halen van wel 100 km per uur!
Uiteraard krijgt iedereen krijgt een zwemvest aan.
Transfer
De gasten bereiken het vertrekpunt van de Rib met tandems. Er wordt een fietsroute gereden door de mooie en rustgevende omgeving. De fietstocht is circa 10 tot 15 kilometer.

Bestuurders dienen in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs, voor aanvang dient er een deelnameverklaring te worden ondertekend.

DTV Shredders, Airwheel en Quad

SHREDDER
Omnivents heeft een primeur: de Shredder! Dit monster komt uit Amerika en Watergoed is de eerste plek waar je op de Shredder kan rijden.
De DTV Shredder (Dual Track Vehicle) is het best te omschrijven als een kruising tussen een skateboard, een jetski, een crossmotor en een ATV. Het beste van deze werelden in één compact pakket!

De besturing gebeurt via een skateboard-achtig platform, door te leunen in de richting die je wenst te gaan verandert de snelheid van de onafhankelijke tracks en stuurt de Shredder daar waar je naar toe wilt. Het stuur biedt de broodnodige stabiliteit. De gasten gaan rijden op een speciale track. Er wordt continu door gewisseld.

AMFIBIE VOERTUIG
De ARGO is een uiterst wendbaar amfibievoertuig waarmee je je op zowel het land als in het water kunt voortbewegen.

QUAD RIJDEN
Tijdens dit programma wordt er gereden met 125cc Yamaha Grizzly quads. Met deze vierwielige crossvoertuigen ga je de uitdaging aan met de andere deelnemers. Door de automatische versnellingsbak zijn de quads zeer gebruiksvriendelijk. Na de instructie en demonstratie van de instructeur, gaan alle deelnemers een aantal proefronden rijden. Vervolgens start een competitie met 2 wedstrijdonderdelen. De snelheid zal getest worden in een teamestafette op de speciale zandbanen.

Op het trial parcours gaan we een stap verder want het speciale parcours met diverse hindernissen dient zonder fouten te worden afgelegd! Heb jij alles onder controle? Wij hanteren een verdeling van 1 quad per 5 deelnemer.

Alle deelnemers krijgen een overall en veiligheidshelm. Deelname aan bovenstaande activiteiten is op eigen risico, hiervoor dient een deelnameverklaring te worden getekend.

 

 

 

//offroadevents.nl/wp-content/uploads/2015/07/foto-supercombi.png
Vanaf €195,- p.p.

Inbegrepen

  • 1,5 uur terreinrijden
  • 1,5 uur RIB varen
  • 1,5 uur Quad / Schredder / Airwheel
  • Vanaf € 195,- p.p.** Te boeken vanaf 15 personen.

Catering

  • Ontvangst met koffie/thee
  • Break met een frisdrank en candybar naar keuze

Optioneel

Wij bieden diverse cateringmogelijkheden om je arrangement uit te breiden.

Bekijk de mogelijkheden op www.offroadevents.nl/catering.

Boek nu!

Snelle boeking
Boek snel en maak gebruik van dit leuke arrangement. Vul hiernaast jouw gegevens in en wij reageren zo snel als mogelijk om de boeking voor je rond te maken!

Lukt de gewenste datum niet dan zijn wij altijd flexibel genoeg om een andere leuke invulling te verzorgen.

Aanvullende cateringwens?
Indien je gekozen hebt voor een arrangement zonder catering dan kun je hieronder eventuele aanvullende cateringwensen opgeven.