Off Road Koningsklasse

Programma

Bij aankomst op Watergoed worden de gasten bij de brug van harte welkom geheten. Na het ontvangst volgt er een programma uitleg en kennismaking met de dag coördinator en gaat het gezelschap op pad.

De gasten staat een avontuurlijk en stoer Off Road programma te wachten van 2 x 2 uur!

De groep wordt opgesplitst in 2 groepen over 2 activiteiten, namelijk het Off Road Terreinrijden en de Quad Sport Experience.

Tijdens de Off Road activiteit wordt kennisgemaakt met de Land Rover Defender op het 4x4 terrein. Tijdens de Quad Sport Experience gaat men met de quad zowel het snelheidsparcours, het behendigheidsparcours als het Land Rover parcours op.

Na 2 uur is er een gezamenlijke break in een van de sfeervolle accommodaties en wisselen de teams van activiteit.

Voor aanvang en na de activiteiten is er de mogelijkheid tot omkleden in het facilitair centrum. Hier staan kluisjes waar waardevolle spullen veilig kunnen worden opgeborgen.

De dag wordt in stijl afgesloten met een borrel, uiteraard is een diner ook mogelijk!

Mogelijk tijdschema:
13.00 uur Aankomst en ontvangst op Watergoed, briefing en omkleden
13.30 uur Aanvang Off Road programma
15.30 uur Gezamenlijke break en wissel van activiteiten
16.00 uur Vervolg Off Road programma
18.00 uur Einde activiteiten, aanvang borrel (optioneel diner)
19.00 uur Einde Off Road Event, vertrek gasten

Terreinrijden

Tijdens het terreinrijden draait alles om de beheersing van de Land Rover en uw eigen enthousiasme. In diverse hindernissen wordt u geconfronteerd met uw eigen vaardigheden, de samenwerking met uw teamleden en de mogelijkheden van de Land Rover.

Instructie
Het begint met een gedegen instructie en de begeleider geeft u een voorbeeld. Vervolgens is het uw taak om zelf de wagen door het speciale, geaccidenteerde terrein te rijden.

Passages
Er zullen diverse passages worden gereden en technieken worden toegepast, zoals: side slopes, elephant steps, double trouble, waterbak, bevrijdingsoefeningen met lieren en slepen. Maar het is niet alleen de uitdaging van het rijden in het ruige terrein. Na de activiteiten is er de mogelijkheid om een warme douche te nemen en zo fris naar huis te gaan of te beginnen aan de borrel of diner.

Quad Sport Experience

De Quad Sport Experience is een uitgebreid quad-programma, voor iedereen die graag uitgedaagd wordt! In fases wordt je klaargestoomd voor het echte werk. Na een training op de 125cc quad op de snelheidsbaan, ga je door naar de trail op 350cc quads op het behendigheidsparcours: dit parcours moet je zonder fouten afleggen! Uiteindelijk ga je het spectaculaire Land Rover parcours op, deze zit vol met heuvels, kuilen en plassen water.

 

 

 

//offroadevents.nl/wp-content/uploads/2015/10/beeld-gevorderdencursus.png
Vanaf €195,- p.p.

Inbegrepen

  • 2 uur Terreinrijden
  • 2 uur Quad Sport Experience
  • Vanaf € 195,- p.p.*
    * Te boeken vanaf 4 personen.

Catering

  • Ontvangst met koffie/thee

Optioneel

Wij bieden diverse cateringmogelijkheden om je arrangement uit te breiden.

Bekijk de mogelijkheden op www.offroadevents.nl/catering.

Boek nu!

Snelle boeking
Boek snel en maak gebruik van dit leuke arrangement. Vul hiernaast jouw gegevens in en wij reageren zo snel als mogelijk om de boeking voor je rond te maken!

Lukt de gewenste datum niet dan zijn wij altijd flexibel genoeg om een andere leuke invulling te verzorgen.

Aanvullende cateringwens?
Indien je gekozen hebt voor een arrangement zonder catering dan kun je hieronder eventuele aanvullende cateringwensen opgeven.