Off Road Teambuilding

Together Everbody Achieves More

Onze Offroad Teambuilding programma's zijn altijd op maat gemaakt. De uiteindelijke invulling is sterk afhankelijk van jullie wensen en die bespreken wij uiteraard graag met jou.

Een mogelijk programma

Bij aankomst op Watergoed worden de gasten bij de brug van harte welkom geheten door een medewerker. Na een gedegen programma uitleg van de dagcoördinator en de introductie van de instructeurs, gaan jullie als onze gast aan de slag!

Er wordt ook vermeld dat de activiteiten geheel op eigen risico zijn en er wordt gevraagd een deelname verklaring te ondertekenen, voor de Off Road Teambuilding dienen bestuurders van voertuigen in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs.

Voor aanvang van de activiteiten is er de mogelijkheid tot omkleden in het facilitair centrum. Hier staan kluisjes waar waardevolle spullen veilig kunnen worden opgeborgen.

Off Road Teambuilding Xtreme

De gasten worden geconfronteerd met een aantal opdrachten waarbij samenwerken, communiceren, creativiteit, lef en vooral doen centraal staan!

In totaal gaan er een x-aantal teams het in een wisselprogramma van bijvoorbeeld 3 x 2 uur het tegen elkaar opnemen. Per team gaan wij uit van minimaal 8 personen. Er wordt een programma doorlopen op met diverse opdrachten. In totaal worden er 3 activiteiten doorlopen:

  • - Quad teambuilding Challenge: Quad Vlot of brug Bouwen, Blind Coaching en Snelheid op de Zandbanen
  • - Terreinrijden met Land Rover Defenders
  • - Land Rover Brug Xtreme bouwen

 

Uiteraard worden de activiteiten onder begeleiding van een instructeur uitgevoerd. Op de diverse opdrachten zijn punten te verdienen, het team met de beste score pakt de overwinning en ontvangt de trofee??

Na de activiteiten is er de mogelijkheid om een warme douche te nemen. Uiteraard kan de dag in stijl worden afgesloten met bijvoorbeeld een borrel en BBQ op het terras met uitzicht over het water!

 

 

 

//offroadevents.nl/wp-content/uploads/2015/09/beeld-teambuilding.png
Prijs op aanvraag

DIRECT RESERVEREN!

Snelle reservering
Reserveer snel en maak gebruik van dit leuke arrangement. Vul hiernaast jouw gegevens in en wij reageren zo snel als mogelijk om de reservering te bevestigen!

Lukt de gewenste datum niet dan zijn wij altijd flexibel genoeg om een andere leuke invulling te verzorgen.