Off Road Terreinrijden

In de modder spelen!

Ben jij op zoek naar een 4x4 kick, ben in je het bezit van een 4x4 of wil je er een aanschaffen? Ben je benieuwd waar een 4x4 Land Rover Defender toe in staat is?

Tijdens het terreinrijden kom je er achter met onze eigen Land Rover Defenders!

Onze Land Rover Defenders zijn geprepareerd voor het zware werk. Denk hierbij aan modderbanden, differentieelbescherming(en), keienplaat, rock sliders en een lier!

4X4 TERREINRIJDEN

De Land Rover Defender(s) 130 met instructeur(s) staan klaar om van start te gaan.

Voordat de gasten zelf plaats nemen achter het stuur is er een gedegen instructie en uitleg over de Land Rover. Vervolgens rijdt de instructeur een demonstratie over het speciale, geaccidenteerde terrein met diverse hindernissen.

Na de demonstratie is het de taak aan de gasten zelf om de Land Rover foutloos over het Off Road Parcours te sturen. Op het Off Road Parcours worden de bestuurders geconfronteerd met de eigen vaardigheden en enthousiasme.

Het Off Road Parcours betreft een technisch modder parcours met diverse obstakels / hindernissen zoals; sideslopes, waterbakken, beklimmingen, afdalingen en (bijna onmogelijke) uitdagingen in verschillende moeilijkheidsgraad.

Indien gewenst kunnen binnen het terreinrijden teamopdrachten ingepast worden. De duur van onderstaande opdrachten bedraagt zo'n 30 tot 45 minuten. Denk hierbij aan:

  • - Blind Coaching

De bestuurder rijdt geblinddoekt het parcours op aanwijzing van een teamlid die middels een portofoon commando’s geeft.

  • - Land Rover Transport

De Land Rover van OMNIVENTS staat met pech aan de rand van het (denkbeeldige) moeras. Aan de overkant van dit moeras is de garage waar deze gerepareerd kan worden echter, de banden van de terreinauto kunnen niet tegen de chemische samenstelling van het moeras. De auto moet met behulp van palen naar de overkant van het moeras zonder dat de banden de grond raken. Een echte `teamkraker` als samenwerkingsopdracht!!

  • - Reservewielopdracht

Met behulp van een extra reservewiel dient de vooras van de Land Rover Defender gelift te worden. Dit kan met een bepaalde techniek die jullie dienen te verzinnen. Met het nodige inzicht en rijtechniek zul je zien dat het een koud kunstje is.

  • - Life (fuel) Line

Je benzine is op. Aan de andere kant van een obstakel bevinden zich 3 volle jerrycans. Wie krijgt de benzine het snelst bij de auto? Met behulp van de lier van de Land Rover is het te doen. Maar hoe?

  • - Pikettenrally

Ga met je team op zoek naar een specifiek genummerd piketpaaltje. Raak het paaltje aan zonder je deuren te openen en ga vervolgens op zoek naar een aansluitend nummer. Wie red de meeste nummers binnen de vastgestelde tijd?

De (team)opdrachten zijn op basis van aanvraag.

Na de activiteiten is er de mogelijkheid om een warme douche te nemen en zo fris naar huis te gaan of te beginnen aan de borrel of diner.

 

 

 

//offroadevents.nl/wp-content/uploads/2015/10/beeld-gevorderdencursus.png
per auto €700,-

Inbegrepen

  • 2,5 uur terreinrijden met Land Rover Defenders

Catering

  • Ontvangst met koffie/thee inbegrepen
  • Wij bieden diverse cateringmogelijkheden om je arrangement verder uit te breiden.

Bekijk de mogelijkheden op www.offroadevents.nl/catering.

Optioneel

Wij bieden diverse cateringmogelijkheden om je arrangement uit te breiden.

Bekijk de mogelijkheden op www.offroadevents.nl/catering.

DIRECT RESERVEREN!

Reserveer snel en maak gebruik van dit leuke arrangement. Vul hiernaast jouw gegevens in en wij reageren zo snel als mogelijk om de reservering te bevestigen!

Lukt de gewenste datum niet dan zijn wij altijd flexibel genoeg om een andere leuke invulling te verzorgen.